Tacolasagne med kyckling
Riktigt gott! :)
(Jag stekte med lite färska champinjoner tillsammans med kycklingen, bara för att jag tycker det är så gott. Jag blandade även i en halv burk tacosås i mjölkmixen.)
4 portioner
(Jag stekte med lite färska champinjoner tillsammans med kycklingen, bara för att jag tycker det är så gott. Jag blandade även i en halv burk tacosås i mjölkmixen.)
4 portioner
500 gram | kycklingfilé |
1 påse | Taco kryddmix |
1 dl | vatten |
400 gram | krossade tomater |
2 dl | mjölk |
2 dl | creme fraiche |
salt | |
peppar | |
150 gram | lasagneplattor |
2 dl | riven ost |
GÖR SÅ HÄR:
- 1. Strimla kycklingfiléerna. Bryn kycklingstrimlorna runt om. Tillsätt kryddmixen och vatten, rör om och låt småputtra några minuter.
- 2. Häll tomater, mjölk och crème fraiche i en tillbringare och mixa med stavmixer. Salta och peppra.
- 3. Smörj en ugnsform. Varva tomatmjölk, kyckling och lasagneplattor. Strö över osten och gräddai 200º tills lasagnen fått fin färg, 20–25 minuter för färsk pasta, 30–35 minuter för torkad pasta.
Kommentarer
Trackback