Superenkel söndagslax

Lägg laxfileer i en ugnsform.
Strö över strimlad purjolök (inbillar mig att det skule bli ännu godare med rödlök, men det hade jag ingen).
Blanda creme fraiche, grädde, citron, citronpeppar och dill i en skål.
Bred över blandning över laxen och ställ in i ugnen ca 15-20 min.

Vi serverade med ugnsbakade potatisklyftor o morotsstavar till.
Riktigt lyckat faktsikt!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag "brukar" ta creme fraiche, purjolök, någon form av ost (feta, creme bonjour el dyl) o vanlig riven ost. Kan tänka att det bli yummie med rödlök. :)

2011-12-20 @ 07:58:44
URL: http://eisblume.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0