Fredagens trerätters

Toast med egen kräft/räkröra.
Baconinlindad oxfile´ med rotfruktsgratäng, rödvins... (nåt fint namn som jag inte komme ihåg;) och smörstekta kantareller, sparris, harricovert och charlottenlök
Kladdkaka m. ljus choklad i.


När man får långväga gäster får man ju anstränga sig lite.
Det är faktiskt kul också, inte så ofta som vi gör nåt "extra".
Kladdkakan är helt klart nya favoriten, har gjort tre stycken bara på en vecka:).

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Jag kan garantera att det var något av det godaste jag någonsin ätit, (tyckte även peter). Helt otroligt gott var det :-)

2010-03-19 @ 20:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0