Kall skaldjurpaj
Idag åt vi denna underbara skaldjurspaj, som jag dessutom kompletterade med lite kräftstjärtar.
Pajdeg
3 dl vetemjöl
125 g. smör
3 msk. vatten
Kläm ut i en pajform.
Grädda i 200 grader.
Låt kallna.
Fyllning
2 burkar creme fraiche
1 hackad röd lök
1 stor burk räkor
1 burk vit stenbitsrom
crabfish delad i småbitar
hackad dill
citronpeppar
Rör i hop och lägg i pajskalet.
Garnera ev. med citron, rädisa och dill.
Pajdeg
3 dl vetemjöl
125 g. smör
3 msk. vatten
Kläm ut i en pajform.
Grädda i 200 grader.
Låt kallna.
Fyllning
2 burkar creme fraiche
1 hackad röd lök
1 stor burk räkor
1 burk vit stenbitsrom
crabfish delad i småbitar
hackad dill
citronpeppar
Rör i hop och lägg i pajskalet.
Garnera ev. med citron, rädisa och dill.
Kommentarer
Postat av: Petra
Denna paj verkar supergod! Jag "brukar" göra en kall salladspaj... den skulle du prova!! det ska va lite sallad + det som du hade i din som garnering! å lite philadelphiaost... å kanske nåt mer!?!?
kram
Postat av: Jeanette E
den måste jag prova, låter jättegott:-)
Trackback