Ljudbok

Varför har jag inte kommit på det här med ljudböcker förut? Det är ju himla smart, kan ju "läsa" och göra andra saker SAMTIDIGT! Tänkte låna Magdalena Graafs "Det ska blir ett sant nöje att döda dig" på biblioteket, men de hade den bara på ljudbok. Fick väl lov att pröva.. Inte riktigt samma känsla som att läsa själv, men ändå... Och boken är hittills jättebra!

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej Malin!

Har tjuvkikat lite på din sida, du har många roliga funderingar :) Gillade idén om fullpoängsdagen (tror inte jag fått någon ännu) Får hemlängtan av att läsa om klimpsoppa och turer upp på Branäsberget :) Tänkte tipsa dig som gillar bloggtävlingar om en som just pågår, länkad via min sida.

MVH

Marie Magnusson

2009-01-21 @ 19:10:56
URL: http://sotstruten.blogspot.com
Postat av: Anne

Den boken har jag också på ljudbok. Den första jag lyssnade på också faktiskt! Jag var lite "emot" ljudböcker först, trodde inte att jag skulle gilla att lyssna på en bok. Men så skulle jag åka långt ensam och tänkte prova. Det var super! Däremot var jag nog inte lika fokuserad på vägen som på boken, mindre bra.. :)

2009-01-21 @ 19:43:56
URL: http://annesyr.blogspot.com
Postat av: Jenny

Har oxå funderat på ljudbok, om man ska köra 30 mil kan d ju va bra. Men är orolig att man glömmer bort trafiken... Kanske ska lyssna in mig här hemma en gång. Annika på mitt jobb lyssnar alltid på ljudböcker på väg till o från jobbet :)

2009-01-21 @ 21:02:56
URL: http://eisblume.blogg.se/
Postat av: Christina

Jag kan lyssna på ljudböcker när jag är ute och går för då glömmer jag bort hur trist det är.

Jag lyssnar på ljudböcker när jag har svårt att somna... då glömmer jag bort att jag "måste" och slocknar ganska snart. Vaknar av att det skaver ont i öronen dock... ;)

2009-01-21 @ 21:05:21
URL: http://kvarnhia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0