Bokstäver o väggord

Nu har jag kommit på en ide´ IGEN. Jag vet, vi är inte så snabba att genomföra inredningsideér i det här huset. Kanske vore det smart att göra klar en sak i taget. men jag kan inte rå för att min hjärna sprutar ut ideér snabbare än jag någonsin kommer kunna genomföra dem...

Har sedan jag såg en bild i inredningstidning för MASSA år sen, velat ha en "tapetbård" i form av någon  fin text/dikt/citat. Har ju tjatat sen vi flyttade in i huset om nya tapeter i vardagsrummet - det var nytapetserat när vi flytatde in så "det fick minsann duga! ", men jag har aldrig trivts med den tapeten! Så nu har jag fått min vilja igenom och ska "få" nya tapeter, men NÄR denna tapetsering kommer äga rum är ju en helt annan fråga... Igår sa sambon att det enklaste vore ju att bara måla ovanpå tapeten och eftersom jag vill ha enfärgat så vore det ju smart! Men... det sitter ju en bård på tapeten, blir inte det konstigt om man målar över alltihop? Jag blev så GLAD när jag kom på den briljanta idén att det är ju självklart HÄR i vardagsrummet, ovanpå den befintliga bådren (när den målats) som jag ska ha min "diktbård". Nu återstår ett (eller flera egentligen) problem, var får jag tag på/hur gör jag dikten och vad ska jag ha för typsnitt och vad ska det STÅ?! Alla tips och ideér mottages tacksamt!!

Har nu surfat runt och letat lite, verkar som bokstäver i alla de former är populärt i inredningen just nu. Några exemel:

Bilden lånad från www.havsviken.blogspot.com/

turkos stjärna
Bilden lånad från http://www.tispsytessie.blogspot.com/



Bilderna lånade från http://www.purplearea.blogspot.com/

VÄGGORD verkar också vara rätt inne. Några exempel:

Talesätt - Lär dig livets...Citat - Kärleken ser inte...(cez)
Men jag är nog dålig på att söka, hittar i princip bara de som är från http://www.myfirstroom.se/ . Och jag vill ju ha en lång dikt, som en remsa runt hela rummet. Nån som vet nåt ställe där det finns såna?


Kommentarer
Postat av: Linda P

MEn det kan du nog får hos my first room. Du får 10 % rabatt om du använder rabattkoden som finns på min blogg :) Lycka till! Själv är jag tokig i olika väggord (som du kan se om du kollar under kök och sovrum tex :))

2009-02-12 @ 16:13:13
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Postat av: Jenny

http://www.cuadros-lifestyle.se/



finns iaf mönster... minns ej om de har ord oxå... annars ta vilken bok som helst o slå upp en mening... du lär ju vilja byta ut den meningen om 3 månader igen, vi känner ju dig... ;) hahaha.

2009-02-12 @ 20:27:09
URL: http://eisblume.blogg.se/
Postat av: Jennie

Du kan designa dina egna väggord på my first room.

2009-02-12 @ 20:28:52
URL: http://tvabarnsmammansblogg.se
Postat av: Helena

Fint med väggord...har sj köpt några stycken.Men inte fått upp dom än då:)

Blir nog snyggt som en bård med...Men Malin du kan väl skriva själv med om du är duktig:)

2009-02-13 @ 00:14:22
URL: http://hellaiza.blogg.se/
Postat av: hallsta eva

Titta i psalmboken, vissa av skolavslutnings psalmerna är i mitt tycke ren poesi och det anknyter dessutom till dig o blir därför personligt och speglar det du gör o vad du tror på. Du kanske kan välja vers 3 el 4 som sällan får vara med under avslutningarna

Eva

2010-09-18 @ 16:40:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0