Fiskgratäng med spenat

Ännu en variant på fiskgratängen som jag brukar göra. Även detta recept hämtat från www.kostradgivarna.se

Enkelt och gott! :)

 

600 g torsk- eller hokifilé

Salt

Peppar

Citron

Bladspenat

1 ask Philadelphia med basilika (eller någon annan smak)

2 dl creme fraiche

1 dl vispgrädde

Broccoli

Sätt ugnen på 200°. Lägg bladspenat i en ugnsform och lägg den tinade fisken ovanpå, salta och peppra samt pressa över lite citron. Rör ihop philadelphian, creme fraichen och grädden. Häll det över fisken och sätt in i ugnen. Koka broccoli och servera till. (Plus potatis o grönsallad)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0