Curryfisk med ägg
2 st |
hårdkokta ägg |
2 msk | margarin |
1 tsk | paprikapulver el. efter smak |
1 msk | curry eller efter smak |
400 gram | torskfilé eller annan fisk |
1 st | paprika skuren i småbitar |
1 dl | vatten |
salt | |
svartpeppar | |
rikligt med hackad persilja |
GÖR SÅ HÄR
- 1. Hårdkoka och skala äggen. Smält margarin i en kastrull och tillsätt curry och paprikapulver. Rör om och låt fräsa ett par minuter. Skär fiskfilén i mindre bitar och lägg ner dem i kastrullen. Rör om och låt koka några minuter. Tillsätt paprikabitarna och ca 1 dl vatten. Smaka av med salt och peppar. Grovhacka äggen och lägg ner dem. Till sist rör du ner den hackade persiljan.
Jag fick tips om en annan fiskgryta, men hade inte alla ingredienser hemma. Så jag testade denna - och den andra får det bli vid senare tillfälle.
God vardagsmat som var snabb och enkel att göra.
Sonen åt allt utom löken (t.o.m varm paprika!).
Betyget frå maken var:
"Gott, me det skulle nog vara godare med kyckling i."
:)
Kommentarer
Trackback