Packlista

Hunden, katten och ungen sover och jag försöker sammanställa en packlista för resan (gulp, vi åker om EN VECKA!).
INTE lätt kan jag säga!
Har hittat några sidor på nätet, och sammanställt de olika listorna till en "total". Men... inte kan vi dra med oss allt detta, det är nästan 4 A4 sidor (!). Ganska mycket apoteksvaror, som vi säkert inte kommer behöva. Men som är bra att ha OM det skulle bli nåt (diarre´, bett, sår, skavsår, solbränna etc etc...).
Jaja, får fortsätta klura, bra tips/erfarenheter mottages såklart! :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Ta med en Aloe Vera gel. Hjälper mot insektsbett och solsveda, kan användas som återfuktare istället för ansikts- och hudkräm...

2010-06-05 @ 14:03:55
Postat av: JJ

Packa INTE en massa apoteksgrejer...det finns alltid plåster, huvudvärkstabletter och annat att köpa.

Tandkräm, schampoo och annat är heller inget att släpa med sig. Det finns butiker överallt utom i öknen och på djungeln.



Det brukar finnas tvätterier här och där så ingen uppsjö av kläder.

Och om det bir brist är det bara att köpa nytt. Wallmart finns i USA och det finns sjukt ycket billigt. kanske inte så snyggt, men inte dyrt!

Jag tipsar: bra bok. Dator, kamera, pass, biljetter, bekväma kläder att flyga i, kanske ett par långbyxor, en långärmad, badkläder och resten kort. Skulle det behövas så köp handduk för ingenting när ni kommer fram. ;)

2010-06-05 @ 16:31:16
Postat av: Elisabeth

Håller med JJ, tas inte med, det finns att köpa, framför allt aloevera-gel,finns ett märke som är amerikanskt och som heter BananaBoat, dom har ett jättebra gel och solskydd av olika sorter, t.ex "svartpåenkvart". Jonas har alltid med sig till mig när han är i Mexico eller Malaysia, för dom säljs där men är tillverkade i USA.

Nej du Malin, packa lätt!Önskar er en fantastisk resa, ett minne förlivet-resa!

kram

2010-06-07 @ 11:29:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0