Nubberöra

Gjorde nubberöra idag., Jag som inte ens dricker nubbe och knappt äter sill. Men är det midsommar så är det:)!


Kan lägga ut receptet imorgon eller så. Om det är någon som vill göra till nästa midsommar...;)



NUBBERÖRA

2 ägg
1 burk matjesill (ca 570 g)
1 liten rödlök
2 dl gräddfil
2 msk majonäs
1 dl hackad dill
½ burk ishavsrom (ca 50 g)

Garnering:
ägg
ishavsrom
rödlök
dill

1. Koka äggen. Hacka. Låt sillen rinna av väl. Tärna den. Skala och hacka löken.
2. Blanda gräddfil och majonäs. Vänd ner alla ingredienserna. Smaka ev.av med peppar.
3. Garnera.
4. Servera med knäckebröd eller kavring.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0