Här är vinsten!

En liten tjuvtitt på vinsten i utlottningen:


Ja, jag sa ju att det var ett litet paket:). Men innehållet är som sagt nåt som ni alla har användning för OCH jag har lite "bonussaker" här också som jag kommer lägga med!

Nyfiken på innehållet? Sugen på att vinna paketet? ALLA (även de som bara är inne och kikar för första gången - alltså inte bara "trogna läsare"!) kan vara med.
Gör så här:

Om du har en egen blogg:
Länka till mig och berätta om bloggen och utlottningen. Skriv sen en kommentar här, så att jag vet att du vill delta i utlottningen.

Om du INTE har en blogg:
Berätta för/maila/smsa minst två av dina vänner (som du tror inte redan läser bloggen förståss) och berätta om min blogg och utlottningen. Skriv sen en kommentar här, så att jag vet att du vill delta i utlottningen.


Skynda, skynda. Ni har till fredag (16 januari) på er!!

Kommentarer
Postat av: Anneth

http://lillnettan.bloggsida.se/blandat/blog-candy



Häär har jag länkat till dig. :-D

2009-01-14 @ 09:49:00
URL: http://www.lillnettan.bloggsida.se
Postat av: Martina

Jag är en av dom som är inne för "första gången". Finns ju så många härliga bloggar att kika i...så fort jag skrivit klart detta ska jag scrolla mig vidare ner och kika vidare hos dig! =)



Har slängt ut en länk i min blogg till dig för jag är väldigt nyfiken på vad det är i paketet, så de får gärna landa i min låda!



Kram Martina

2009-01-14 @ 10:34:50
URL: http://www.mimicsliv.blogspot.com
Postat av: Nina

Jag missar inte chansen att vinna detta!!

2009-01-16 @ 20:52:00
URL: http://ninnisscraping.blogspot.com
Postat av: Bella

Spännande! Tar en lott och hoppas på tur! Mailar 2 kompisar bums och hoppas de hinner kika i mailen innan tävlingen går ut. Om inte, så har de fått länken till din tjusiga blogg :-)

2009-01-16 @ 22:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0